Näin ilmoitat työn kilpailuun:

 1. Valitse sopiva sarja
  Saman työn voi ilmoittaa myös useampaan sarjaan.
 2. Kirjaudu www.vuodenhuiput.fi-sivustolle Grafia-tunnuksilla
  Sivusto on uudistunut, joten vaikka sinulla olisi olemassa tunnus, tilaa sähköpostiisi uusi salasana Kirjaudu sisään -kohdasta sivuston oikeasta yläkulmasta.
  Kirjauduttuasi sisään voit muodostaa toimiston muiden osallistujien kanssa ryhmän, jonka kesken näette ilmoittamanne työt ja voitte keskittää maksun.
 3. Ilmoita uusi työ
  Täydennä kaikki kentät. Muista täyttää Työn osat -kenttään selkeästi, mitä osia työhön kuuluu.
  Tarkat tekijätiedot pyydetään shortlistatuilta myöhemmin, säilytä siis tunnuksesi ja salasanasi.
  Jos työhön kuuluu tiedostoja, jotka on yhteensä yli 30 MB, lisää lomakkeeseen latauslinkki: älä lataa tiedostoa suoraan lomakkeeseen.
 4. Maksa työ
  Voit maksaa verkkopankkitunnuksilla tai luottokortilla.
 5. Toimita fyysinen kilpailutyö
  Teippaa tulostettu ilmoittautumislappu kirjekuoressa työn taakse (yksi lappu / työ). Numeroi työn osat (esim. 1/3, 2/3, 3/3) ja merkitse osien taakse  ilmoittautumisessa muodostunut rekisteröintinumero (esim. 0000ABC). Kirjoita pakkauksen päälle sarjan nimi ja "Vuoden Huiput". Toimita alla olevaan osoitteeseen.

Huom! Jos työ on täysin sähköinen, ei tulostettua ilmoittautumislappua tai muuta materiaalia tarvitse lähettää: työ on mukana kilpailussa, kun se on maksettu. Katso tarkemmat ohjeet Sarjakohtaiset ohjeet -sivulta.

Fyysisen materiaalin postittaminen tai toimittaminen paikan päälle vain viimeisen kilpailuviikon ajan 20.–­24.1.2014 (kello 16 mennessä):
Vuoden Huiput
Aalto-yliopisto
Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulu
Arabian kampus
PL 31000
00076 AALTO
(Käyntiosoite klo 8–16: Hämeentie 135 C, 00560 Helsinki)